diumenge, 2 d’octubre del 2022

1400

L'entrada 1.400 no ha caigut en un bon moment. Igual com va passar a l'entrada 1.300, l'escric al cap d'un més, és a dir, aquesta és la 1.401. I per què, aquesta vegada? Doncs perquè justament l'entrada 1.400 va ser ahir, dia 1 d'octubre, cinquè aniversari del referèndum per la independència i els respectius mastegots. Naturalment, no podia deixar-ho passar.
Però és que a més a més, ahir també se celebrava el concurs de castells, quatre anys després de l'últim, i també hi ha molt a dir al respecte, cosa que farem demà. Així doncs, una efemèride en mal moment. 
Fins i tot he pensat de deixar-ho passar, perquè ara amb tot això, hi ha cua de temes a parlar, però al final, m'he decidit a incloure-la i dedicar-li unes línies.
Hi ha un motiu per haver-ho fet, ja que a l'entrada 1.300, feia una aproximació a quan podria caure la 1.500, que aquesta sí que la celebrarem. I en aquella entrada m'emplaçava a calibrar aquest vaticini, i això és el què volia fer.
Profetitzava l'entrada 1500 pel juliol de 2023. Ara mateix, han passat 8 mesos per fer aquestes 100 entrades (més o menys). Per tant, si es manté la mitjana, d'aquí 8 mesos seria... maig de 2023!!! Per tant, ni per tu ni per mi. A veure si ens cau al juny. La veritat és que espero que sigui juliol, per poder dedicar-hi unes bones entrades estant ja de vacances, lluny de la bogeria de la feina. Alea jacta est!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada