diumenge, 6 d’agost del 2023

HO DEIXEM EN 34

Fa molt poquet comentava la bogeria de més d'un mes natural amb entrada diària al blog. Allà explicava que havia estat una publicació ininterrompuda des del 2 de juliol al 2 d'agost. Això ja fulminava l'anterior rècord que estava en 25 entrades seguides. 
Durant aquests dies de vacances, amb les publicacions programades ha anat doncs seguint. I amb les que tinc pendents, podria omplir el forat del dia d'ahir per allargar la ratxa. Però davant de l'ordinador m'he dit: "Potser no cal, no? Potser que deixis de fer el panoli i tirar endavant sense estar pendent d'això de manera forçada." Així que tot i tenir entre tres o quatre entrades ja al cap, tanco la ratxa d'entrades seguides en un total de 34.
Desconec si aquest rècord es podrà superar algun dia. Ho veig complicat, però mai se sap, potser l'estiu que ve dono de nou la campanada! Però sigui com sigui no vull tampoc que sigui un rècord artificial. Celebrem doncs aquesta nova fita, i seguim amb l'agost i les vacances, ara que ja estic força desconnectat. Per fi...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada