dimecres, 2 d’agost del 2023

DE 2 A 2

Mai havia passat això. Han passat 1.500 entrades, gairebé 17 anys escrivint-hi de tant en tant, però mai havia passat això. Un mes ininterromput d'entrades diàries. Avui és 2 d'agost, i des del 2 de juliol que he aconseguit escriure una entrada al dia. És una llàstima perquè per un sol dia, si hagués començat el dia 1, hauria fet no només un mes natural sinó exacte. Suposo que aquell dia no vaig pensar que podria arribar a passar, perquè si no, ho hauria ajustat. 

Però el primer rècord ja el tenim, el d'un mes sencer, Portem 32 entrades seguides, quan el rècord el teníem en 25. Hem fet una setmana més! I encara no hem acabat, tot i que ja queda ben poquet per tancar la ratxa. L'anterior ratxa ja va superar amb escreix la marca, passant de les 20 seguides (maig 2020-confinament) a les 25 del desembre'21-gener'22. Ha hagut de passar un any i mig per superar-ho, i havia de ser, com no podia ser d'altra manera en el mes prolífic, el juliol.

I té algun motiu, a part de les vacances d'estiu aquest nou rècord? Doncs sí. Tot comença a finals de juny, quan després de mesos molt poc intensos en el blog, reprenc el fil. A partir de llavors, es barregen les entrades de les coses diàries que van passant i cal comentar, amb tots els temes pendents de les setmanes anteriors que no havia pogut dir-ne res. Així, de mica en mica, anava omplint cada dia amb una entrada, fins, com qui no vol la cosa, completar un mes sencer. Els números d'aquest any parlen per sí sols; en aquests set mesos (agost encara no compta), les estrades han estat: 8-6-10-8-3-4-30!!!

Ara ja només queda saber en quant es quedarà el rècord de dies seguits, si en seran 33, 34 o 35. Però sigui com sigui, crec que serà un rècord definitiu i improbable de superar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada