divendres, 11 de gener del 2019

FA 10 ANYS... 2009

I finalitzem aquesta ronda de records respecte el 2019, amb el 2009, fa només deu anys, quan ja en
tenia 36.
Si el 1999 va ser un any amb moltes coses importants a tots nivells, cal dir que el 2009 no es queda enrere. No és per la quantitat d'esdeveniments que marcarien l'any, ja que bàsicament tot gira al voltant d'un sol fet, vital, cabdal i estratosfèricament impactant. No fa falta ser un geni de les matemàtiques en descobrir quin és aquest fet en el moment que saps que el MEC aquest any farà deu anys. Doncs sí, el 2009 va néixer qui canviaria radicalment la vida que havia estat fins llavors. Els mesos previs i els mesos posteriors no es queden enrere, amb tots els dubtes, inseguretats i pors, combinats amb totes les il·lusions, grans moments, descobriments i al·lucinacions que anaven desfilant a mesura que anaven passant aquells primers dies i aquells primers mesos.
Destaca també aquell any per ser el de la destrossa de la moto per part de la bruixa que la va tirar a terra, i la constatació en primera mà que la justícia no és igual per a tothom. Evidentment, any destacat per ser el gran any culé, l'any del sextet, quan es va guanyar tot, tot i tot. A nivell d'escola, va ser l'any del teatre de Mary Poppins i L'illa del tresor, dues de les millors obres realitzades. Bé, segurament des d'aquestes, cada any era un repte més gran, encara que va ser l'últim en què les muntava les dues a la vegada.
Per la resta de coses que van passar aquell any, totes ben normals, o potser no, qui ho sap, perquè realment el fet del naixement del MEC va eclipsar qualsevol altre fet, ja no només en l'entorn més proper, sinó en tot el què va passar al món. És com si no hagués passat res més en tot aquell any. El 2009, aquest sí que passarà a la història (almenys la meva).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada