dimecres, 9 de gener del 2019

RELLEU AL FEMENÍ

Notícia inesperada però que tampoc sorprèn.
En plena temporada, quan just iniciem la segona volta de la lliga, i amb opcions reals a les altres dues competicions (Copa de la Leti i arribar a la final de la Champions), fan fora en Fran Sánchez d'entrenador del Barça Femení per en Lluís Cortés.
I com pot ser? Doncs aquest diumenge, de regal de Reis vam tenir un empat a zero a casa amb l'Espanyol, i ja van uns quants empats, que al costat de les victòries de l'Atlètic, fan que sigui gairebé impossible ser campiones de lliga un altre cop. El Barça, per potencial, per jugadores, per tècnica... haurien de guanyar amb facilitat gairebé tots els partits (els altres, guanyar-los sense facilitat). I clar, això no passava a 'última etapa de l'entrenador que hi havia abans, en Xavier Llorens, ni aquesta amb el Fran.
Personalment, jo tampoc acabava de gaudir amb el joc, i patia en veure com costava guanyar alguns partits amb tota la saviesa futbolística que tenim a l'equip. Els equips titulars, molt previsibles, els canvis, també sempre els mateixos... No es veu progressió, i veiem com sempre quedem relegades al segon lloc, i com a consolació, guanyar la copa (que amb una mica de mala sort, també se'ns podria escapar). Tenim molt bones jugadores, i al final no es reflecteix aquesta excel·lència.
Per tant, tot i que és un xoc fer el canvi així de cop i volta quan tampoc ha passat res greu, no em desagrada del tot. Espero que el canvi sigui realment per a millorar, i que les coses vagin millor, tant els resultats com el joc col·lectiu, que de vegades és massa anàrquic, més aviat una suma d'individualitats. Endavant noies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada