diumenge, 13 de gener del 2019

VAIG A SER INCOHERENT

La incoherència és un dels antivalors més odiats per mi. Si hi ha alguna cosa de la qual no suporto
que m'acusin és d'incoherència. Per aquest motiu sempre intento mantenir-me el màxim de coherent entre el què penso, el què dic i el què faig. Val a dir que tonc la sensació que ho porto força bé, i que podria assegurar que ho compleixo potser en un 95%. M'agradaria poder dir que sóc coherent al 100%, però no puc. Em sap greu.
I no puc per moments com els d'ara mateix. No fa massa van tenir lloc eleccions a una regió espanyola anomenada Andalusia. Allà, després que hi hagués gairebé la meitat de la població que no votés, s'han trobat que poden formar govern tres forces votades només per... no arriba ni al 30% dels vots. Ja vaig discutir un dia a escola que m'importava una m---- qui guanyés. La resta del claustre en la conversa, creien que havia de guanyar el PSOE, perquè els altres és dolent, són les dretes, blablabla... I jo els rebatia dient:
- A veure, què guanya Catalunya tant si surten els uns com els altres? Res de res. A l'hora de la veritat, totes les formacions polítiques espanyoles només es posen d'acord en un tema, i aquest tema és matxacar el nostre país. Per tant, se'm rempanpimflava qui guanyés.
I així ha estat, ja que la perdedora (va guanyar en vots però no governarà) diu que va perdre perquè no va atacar prou Catalunya. No es tracta de què proposes per millorar la teva comunitat, sinó que es tractava de fotre els catalans. #usfelicitofills
Direu... però on està la meva incoherència? Encara no ha aparegut... ara ve...
Una de les forces que poden ajudar a fer govern a Andalusia és el partit feixista VOX. Aquesta colla de nazis ja fa temps que apareixen a tots els mitjan d'informació, tinguessin o no interès, tinguessin o no representació en cap Parlament... A les cadenes i diaris estatals, no hi havia dia que no apareguessin en portada o en algun programa de primetime. I és que els han fet la campanya de propaganda gratuïta! I ara, continuen sent notícia. Fins i tot a Catalunya en parlen, de cara a les properes eleccions: que si pactes anti-vox, que si s'ha de parar l'ultradreta... La qüestió és que com que es parla d'ells, se'ls fa famosos, i així aconsegueixen com descerebrats i ignorants els votin. Així, aquí tenim la incoherència: No hem de parlar d'aquest partit fatxa per no fer-los ressò, i aquí em teniu en aquest blog parlant d'ells.
El gran problema i enèsim erro dels nostres partits independentistes majoritaris és que estan fent el mateix joc, i per tant, la mateixa cagada. A parlar de Vox, a dir que ens hem d'unir contra ells, que no se'ls ha de permetre governar enlloc, etc. I així, parlant dels altres, no parlen del què volen oferir a la ciutat o al país, no hi ha propostes per assolir la independència. Tornen a funcionar a remolc dels espanyols, anant de tornada depenent del què facin ells. Quan vam estar al cim, va ser perquè vam passar d'Espanya i vam tirar pel dret. Va ser llavors quan ho vam aconseguir tot, la unitat, la votació, la il·lusió pel projecte... perquè només ens centràvem en nosaltres! Si tornem a funcionar a expenses dels altres, estem tirant per terra anys d'avenços nacionals. Sembla mentida, però és que l'aparença és de que així ho volen... Encara ens volen submisos, i alguns dels nostres també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada