diumenge, 9 de maig del 2021

26 DE 26 I EN SOBREN 8

Campiones de lliga. Un altre cop. I aquest any, com el passat, sense acabar la lliga, tot i que una mica diferent, ja que l'any passat es va acabar de cop, i enguany hem de seguir fins jugar tots els partits.

Vint-i-sis partits, vint-i-sis victòries. 128 gols a favor (una mitjana de gairebé 5 gols per partit). 5 gols en contra. És a dir, per cada 25 gols nostres, ens en fan un. Falten cinc jornades. Però a més, tenen tres partits pendents per jugar respecte els altres equips. Senzillament brutal. Números estratosfèrics.

Ahir calia guanyar el partit i esperar que el Llevant no guanyés. El partit es va guanyar. Justament en un camp on normalment perdíem, i jugant el què segurament ha estat el pitjor partit de l'any. Només un solitari gol de la Bruna (marca cada 40 minuts més o menys...) ens va donar els tres punts. I el Llevant va i es deixa empatar als últims minuts. Resultat, campiones. Quines imatges d'alegria ens han ofert avui. Estan, jugadores i tècnics més que contentes i contents. Ho han aconseguit deixant amb un pam de nas a tothom. Bé, tothom que vol. Els comentaristes de GOL TV, que donaven el partit del Llevant, quan va acabar, no van dir ni una paraula sobre que aquell resultat feia campiones el Barça. Quina ràbia que ens tenen... I a sobre diuen "Siempre con el futbol femenino"... Sí clar, sempre que sigui espanyol i no pas català.

Però bé, anem a les nostres. Ja n'hem parlat en altres entrades del gran paper que estan fent, de com juguen, de la bona gestió de l'equip tècnic i com, almenys des de fora, sembla que totes portin bé el seu rol a l'equip. Així que total, el títol de lliga, havia de caure tard o d'hora.

La qüestió és que arriba a una setmana vista del partit més important que ha jugat mai fins ara l'equip femení. La final de la Champions contra el Chelsea arriba en el millor moment, i la possibilitat de ser campiones d'Europa és ben real ara mateix. Hi haurà nervis, però com va dir l'entrenador, quan van jugar fa dos anys contra el Lyon, vana anar a viure l'experiència, mentre que ara hi van a guanyar. Tan de bo d'aquí una setmana estigui escrivint sobre la primera Champions de l'equip. Se la mereixen. Però anem alerta, tindrem un equip anglès davant,  aquest any, l'única derrota que hem tingut ha estat contra un equip anglès. Confiança i a per totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada