divendres, 21 de maig del 2021

NOU PRESIDENT, SENSE CANVIS A LA VISTA

Doncs ja està fet. Finalment, en Pere Aragonés serà el nou president de Catalunya. ERC ha aconseguit
el què feia tant temps que desitjava, la presidència del país, la presidència de l'autonomia. Ara veurem si les seves paraules es transformen en fets o simplement es quedaran en això, en paraules. Veurem si una d'aquestes paraules en concret, independència, segueix sent la principal o va perdent posicions fins a gairebé desaparèixer del mapa. Ho sé, sembla que sigui un anti-ERC, però és que en els últims anys, moltes de les accions dels seus principals dirigents han anat més en contra de la resta de catalans i catalanes que volien també la independència que no pas d'anar junts. Decisions que prenien, silencis que ofegaven... I això, sense tenir en compte que altres vegades que han estat al govern (en temps de tripartit), ho feien francament com el cul. Ei, i que consti que els altres de Junts també l'han cagat contínuament, i els de la CUP... bé, és que no veig clar encara què fan.

Les paraules que apareixen als llibres dels MHP Puigdemont i Torra, no aporten massa confiança en ells, la veritat... I fa molt poquet, el doctor Oriol Mitjà, explicant com els d'ERC posaven traves a la seva feina per lluitar contra la covid, només perquè era en torra qui l'havia consultat... fins a arribar a titllar el nou president Aragonés d'escurçó! Doncs això, confiança, poca. I després de veure els numerets amb els què ens han obsequiat aquests dos partits durant aquests mesos des de les eleccions, no fan presagiar res de bo. Punyalades, una vegada i una altra... i tot orquestrat de s de Madrid (antes se romperá Cataluña que España), amb el permís de tots els traïdors i botiflers del moment. 

Ara tornaran a manar, amb alguns papers canviats. I sí, primer de tot gestionar la pandèmia dels pebrots, però després, independència per reconstruir tot el què durant aquest any i mig ha quedat enterrat. Perquè per tirar endavant Catalunya, només hi ha un camí, que és el de separar-se d'aquesta harpia que és Espanya. I aquest camí passa per Urquinaona, per l'aeroport, per l'AP7 i per tots els llocs estratègics del país que cal controlar durant moooooolt de temps per poder capgirar la balança d'una vegada per totes. Però per fer-ho cal tornar a tenir al capdavant dirigents que estiguin disposats a tot i no cagats que s'arronsin a la que vegin perillar la seva poltrona. Cal menys polítics i més líders de veritat. A veure si els que hi ha ara mateix em fan empassar les paraules i ho tiren endavant. Nosaltres hi seguirem estant al darrere, amb mascareta o sense, però amb ganes de poder dir de nou que els carrers seran sempre nostres. I no només els carrers durant unes hores, sinó tot el país i per sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada