divendres, 20 d’agost del 2021

THE GIFTED

La sèrie que he estat veient aquests dies ha estat la primera temporada de "The gifted". Pertany a l'univers X-men, del qual tinc dubtes encara de quina seria la meva opinió al respecte. La trilogia original la vaig trobar molt bé, va ajudar a donar un tomb a totes les pelis de superherois que hi havia fins aquell moment (juntament amb Spiderman). A partir d'aquí, Marvel es va posar les piles i va crear l'univers que ha deixat bocabadats a molta gent. Després van començar a exprimir la taronja amb en Wolverine (els seus orígens, etc) i fent com a Star Trek, creant uns X-men alternatius amb la història del viatge en el temps canviat, i que dona la volta a tot plegat. En aquests dos casos m'he quedat més a mitges. Ara, amb l'excusa de la sèrie, estic revisant també algunes d'aquestes pel·lícules a veure si trobo alguna cosa més. Per ara, el primer que he trobat al veure'n una, és que ja l'havia vist feia temps, però me n'havia oblidat (cosa que ja diu molt per si sol).

Però anem a la sèrie. Ens trobem en uns USA en un futur no molt llunyà, on els mutants tornen a estar en el punt de mira de les autoritats. Els veuen diferents i perillosos, i trobem els que els volen fer desaparèixer i els que volen experimentar pel seu profit. En aquesta situació, anys després d'un desastre mutant (en parlen però encara no sabem què va passar), una família descobreix que els seus fills són mutants i com a tals, els "sentinelles" els venen a buscar. La resistència mutant els troba abans i els protegeix, portant-los a la base on s'amaguen i intenten sobreviure procurant canviar les coses. A mesura que són cada vegada més perseguits i apareixen els experiments mèdics, arriben les discussions entre ells sobre si mirar de solucionar el conflicte per les bones o per les dolentes.

He de dir que tot i la temàtica i venir d'on ve (X-men), no m'ha acabat d'enganxar del tot. Aquelles ganes de saber com continua no han arribat al seu màxim. Diguem que s'ha quedat en un 6, 7 en el millor dels casos (perquè és veritat que els episodis finals els he devorat ràpid per saber com acaba). Però tinc la sensació que tot el què anava passant i tot el què s'anava descobrint per donar més trama, està posat molt amb calçador. De totes maneres, veuré la segona temporada, perquè tot i no haver aconseguit un excel·lent en interès, n'hi ha suficient com per veure-la. Ara seguim amb la tercera temporada de 24, i ja veurem després si la veiem o encara no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada