dimecres, 10 de gener del 2024

FA 10 ANYS, 2014

Arribem al final del grup d'entrades rememorant el passat amb el 2014. Un any més aviat d'impàs en molts dels fronts oberts, que avança a bon ritme, però sense haver res superdestacat com havia passat amb el 84 o el 94.

Entre el més destacat serien les gestes dels CVG. Tot i anar molt, però que molt poc, puc ser present en les actuacions més destacades on assolim tots els castells de gamma alta de vuit, els bàsics de 9 i el pilar de 7 amb folre. Gràcies als nostres mèrits i als demèrits de les altres colles, assolim la cinquena posició al concurs de Tarragona. Una bestiesa!

A nivell escolar, em fa gràcia recordar que fa deu anys que es va començar a gestar la llavors del canvis innovadors de l'escola, que culminarien amb el tema de l'educació emocional que mai va arribar a generalitzar-se i és clar, els projectes. Deu anys fa ja que remem amb això. Justament el dia que hem fet una mica de reflexió de cap a on estem anant, si no ens deixen anar. Es culmina el primer any de la colla de Geganters i Timbalers, amb la nostra participació per primera vegada al cercavila de Santa Eulàlia. Allò va ser eufòria pura.

Foc Nou arriba als 30 anys i es fa una trobada en una casa de colònies. D'aquí un parell de mesos, està previst el 40è aniversari. També destaca aquell any per la febre Cantabile al programa Oh Happy day.

A nivell de país, com a membre de la sectorial d'educació de l'ANC, tenim una trobada amb la consellera Rigau, molt interessant, l'any en què es fa l'enorme V per la Diada amb el ja famós: "President, posi les urnes!". Aquell novembre es faria la consulta popular que serviria d'assaig pel 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada