dilluns, 22 de gener del 2024

LEGANÉS

El 2022 va ser Torí (Champions) i Madrid (lliga) amb el femení, més València amb el masculí. L'any passat va ser San Siro (Serie A) i no va poder ser Eindhoven pels motius coneguts. Aquest any, hem començat forts, acompanyant el femení a conquerir el primer títol de la temporada (supercopa) a Leganés, i esperem que al maig hi puguem afegir Bilbao.

Doncs sí, va sortir la possibilitat d'anar cap al centre d'Ecspanya un cop més. El club no organitzava res, així que ha estat a través de la penya oficial del Femení, Totes unides fem força, que es podia fer el desplaçament. Confiança absoluta en superar les semifinals per tal de reservar el viatge. I així, a les 10h del matí de dissabte sortíem cap a allà. Al contrari dels viatges anteriors amb el femení, el viatge era de dia, i això podia provocar més cansament, però unes quantes parades ben repartides al llarg del trajecte van permetre evitar encarcaraments. A més, en un dels trams, es van organitzar diverses partides de bingo (format original i altres diferents), que van demostrar el nivell de "gaferia" que hi havia present.

Conscient que faria fred, anava força preparat, però no pensava que en un tram del viatge, a mig camí entre Saragossa i Madrid, estaríem passant per paisatges totalment nevats. Tot estava blanc. Vam parar i tot per fer foto de grup i tocar neu, amb el permís de la tremolor pel fred.

L'organització del viatge era exclusiu pel partit, així que just arribar, ja érem al camp i en pocs minuts hi entràvem. Allà, vam poder gaudir de la final des de la grada d'animació amb la penya i uns quants almogàvers que també s'havien desplaçat (els que van al Johann). Això va donar lloc a que la celebració del títol amb l'equip fos allà amb nosaltres. Molt guai.

I res, un cop acabat el partit, acomiadem l'equip i tornem a pujar a l'autocar. aquest cop el viatge seria de nit, així que es faria més curt. Però una mica més de fred i la incomoditat habitual de dormir assegut i poc còmode, van fer agrair que arribéssim ràpid i poder tornar a casa per estirar-se al llit a la mateixa hora que normalment sortim pels matins per anar a escola. Quin rotllo d'autocar! Però... hi tornarem? Segur que sí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada