dilluns, 15 de gener del 2024

LAMENTABLE

Tinc la sensació que gairebé sempre que en els últims temps he de parlar del Barça masculí, és per criticar la llàstima que fan. Si descomptem l'entrada per la victòria a la lliga, és cert que en general les entrades no són gens optimistes. Però és que clar, partint de la premissa que el Barça ha de guanyar sempre, doncs és normal que això sigui així.

Ahir va ser lamentable. Jugant com estàvem jugant darrerament, era poc probable donar la campanada, però sempre tens aquella llavor d 'il·lusió que com l'any passat, els toqui la vareta màgica i facin un gran partit i guanyin. Però no. I ja poden jugar els millors a la defensa, al mig del camp i al davant, que com a equip no som res de res. Als deu minuts el maleducat (perquè és una mala persona, sigui blanc, negre o taronja) del Vinicius ja ens havia fet dos gols. Es posen a córrer a l'esquena dels centrals, que són lents, iens marquen. El golàs d'en Lewandoski (maco)no va servir de res i tan sols fou un miratge perquè l'àrbitre ja va procurar regalar un penal al Madrid. Ho era? Segurament, però llavors, que els pitin tots, per l'amor de Déu!

La imatge de l'equip era penosa. Jugaven caminant, sense pressionar, sense ganes ni cap tipus d'il·lusió per mossegar una mica. Els deixaven fer i els del Madrid feien el què volien. Quan volien atacar, ho feien i xutaven a porteria i quan volien temporitzar doncs au, a controlar pilota i els culers donant voltes com gats perseguint llumetes. Feia plorar. Sobretot perquè els jugadors són bons! Qui posa en dubte de la qualitat de Lewy, De Jong, Gundogan, Araujo, Pedri, etc? Són bons. Llavors, per què fan això?

L'altre dia algú deia que la gent no puja a Montjuïc perquè fa molt fred. Ja us dic jo que si el joc de l'equip fos el de les bones èpoques, el camp estaria ple a vessar. No és un problema de fred, sinó de transmetre il·lusió. I aquest equip, no ho fa. I el proper dia, tornaran a jugar els mateixos. No fos cas que entressin Marc Guiu, Hèctor Fort i companyia i guanyessin, no?

Finalment, el Barça no té diners. Doncs solució fàcil. Cada vegada que facin el ridícul (no que perdin) sinó que facin el ridícul, no cobren aquella setmana d'entrenaments i partits. Ja veuríeu com corren! Perquè e més trist ´s que després de fer el pena com estan fent, a final de mes s'emportaran milers d'euros a la seva butxaca pels seus capricis de ric de merda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada