diumenge, 19 de juliol del 2015

FUTBOL CLUB QATAR (O ERA BARÇA?)

Quin mal rotllo les eleccions a la presidència del Barça. Ja ho deien que el Bartomeu tenia molts suports, però a l'hora de la veritat, costava creure-ho.
Resulta que la candidatura que ha permès que un estat com Qatar, un exemple dels no-drets humans, sigui la marca del Barça, ha guanyat. La candidatura que va vetar els nens a l'estadi, ha guanyat. La candidatura que ha fet una estafa com una casa en el fitxatge de Neymar, ha guanyat. La candidatura que ha aconseguit que a Europa se'ns rifin, ha guanyat. La candidatura que ha provocat una sanció pel fitxatge de menors, provocant que el primer equip no pugui fitxar ningú fins el 2016, ha guanyat. La candidatura sorgida d'un suposat mafiós com el Sandro Rosell, ha guanyat.
Potser el problema era que les tres alternatives no eren res de l'altre món, ni tan sols la del Laporta. Però igualment, donar la presidència al Bartomeu ho he trobat francament terrible. I per sis anys! Segur que no els acaba. M'hi jugo un pèsol, com diria en Puyal. Espero que no sigui un preludi del 27S...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada