dijous, 23 de juliol del 2015

TEXAS

Vet aquí una vegada, fa molt i molt de temps, uns cinemes anomenats Texas. Amb el pas dels anys, es van convertir en els Lauren Gràcia, un dels pocs que sempre tenien pel·lícules en llengua catalana. Però la crisi és la crisi, la pirateria és la pirateria, els preus abusius del cinema són els preus abusius del cinema i van tancar.
Poc temps després, en Ventura Pons i uns quantes persones més van reobrir els cinemes amb el seu antic nom: Texas. A més a més, amb un clar objectiu, pel·lícules de reestrena, en versió original i subtitulades en català, o directament doblades a la nostra llengua. I tot, a més, amenitzat amb preus populars.
Avui hi he anat per primera vegada. Resulta que a més a més, tenen cartellera infantil i hem vist "Turbo", la història d'un cargol que volia competir a les curses de cotxes.
Tot plegat, el motiu de l'entrada és és ben senzill: desconec si els números els estan sortint o no, però desitjo de tot cor que així sigui. La iniciativa és boníssima, el servei esplèndid, les pel·lícules ben triades... en definitiva, una opció fantàstica per anar sol, acompanyat o amb MEC's. Ha anat su
perbé i hem xalat moltíssim! Segur que hi tornem. Texas, aguanteu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada