dimarts, 28 de juliol del 2015

OFENSIVA

Renoi, com es presenta de calent aquest estiu! La gota malaia dels atacs des de Madrid cap a Catalunya s'estan concentrant d'una manera bestial, i no passa dia que no en tinguem alguna o fins i tot, més d'una. No sembla que vagin a fer vacances, la veritat és que entenen que no s'ho poden permetre, ara que veuen que finalment hi ha hagut acord. De portes enfora, se'n riuen; de portes endins, estan nerviosos, molt nerviosos. Mirem les últimes perles:
- Albiol, candidat del PP al 27S; l'extrema dreta arriba al number one, disfressada de senyor clenxinat.
- Duran compara TV3 amb el NO-DO franquista; es pot ser més mesquí?
- El ministre de justícia creu que el sobiranisme es cura llegint i viatjant; així ho fem, i en moltes llengües, llàstima que ell només en conegui una. Ja en té prou, no?
- El metge del CAP de Torelló denigrant una mare de família; això els deu semblar perfecte als Duran's, Iceta's i Herrera's.
- Multa de més d'un milió d'euros per la xiulada a l'himne espanyol a la final de la copa del Felip VI; no cal dir res més.
- Multa pels crits d'independència a la final de la Champions.
Amics, l'ofensiva es radicalitza, creix a passos gegantins i no ens podem quedar enrere. Necessitem guanyar el 27S, hem de guanyar el 27S. Cal aconseguir el màxim de vots, fer entendre a tothom que la independència és bona per a tots els què vivim a Catalunya. I també molt important, fer que els que diuen que sí no es facin enrere, que no els convenci el discurs de la por, necessitem a tothom! No ens hi juguem molt, ens ho jugu
em tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada