divendres, 31 de juliol del 2015

MUSEU DELS INVENTS

Museu de visita interessant per novedós, simpàtic i curiosíssim, aquest dels Invents que es troba a tocar de la Plaça Sant Jaume. També hi podem afegir senzill, però que aprofita molt i molt bé l'espai amb idees sanes, originals i divertides. Un lloc per passar una molt bona estona, aprendre coses noves, i de passada descobrir que no està tot inventat.
Malauradament, el dia que hi vam anar, el tobogan per baixar a la planta de baix no es podia utilitzar (hi ha escales per als què no s'atreveixen); és una llàstima perquè el tobogan representa perfectament la idea del "llença't" a l'aventura de pensar, innovar, crear... No vam tenir sort tampoc amb la màquina de patates xips; aquesta màquina, està connectada a una bicicleta. Tu demanes què vols per menjar i et diu les calories que has de gastar per a aconseguir la bossa (gratuïtament); això sí, hi ha un compte enrere. No vam veure ningú que aconseguís el repte excepte un servidor. Resulta que el MEC que m'acompanyava ho va voler provar, però els peus no li arribaven als pedals, per tant, em va tocar fer l'esforç a un servidor. I després d'una bona estona, i d'una bona suada, ho vaig aconseguir. Però, oh, quina mala sort, s'havien acabat les bosses d'aquelles patates demanades i ens vam quedar sense. Espero que funcioni de veritat, si no, seria una enganyifa i em sabria greu!
Plats que serveixen per fer dieta, poms de porta per a aquells que surten del lavabo amb les mans mullades, llit per a parelles que discuteixen, tasses que porten les galetes incorporades,.. Hi ha de tot, alguns simplement divertits i altres que són útils.
El què sembla estar bé, és la proposta didàctica per a treballar amb els nens a les escoles. La idea de la inventorsbox sembla molt interessant i aquest setembre intentarem convèncer als capos per a què facin la inversió per tal de provar-ho amb els alumnes. Té molt bona pinta!!!
Hi ha un concurs on els nens pensen i dibuixen un invent. Els guanyadors, la gent del museu construeix l'invent i el tenen exposat. Motivació al 100%!
Per cert, encara que no en tingeu ganes, aneu al WC, és fantàstic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada