dilluns, 20 de juliol del 2015

COLAU I COMPANYIA, OLE TU!

Quants dies han de passar per poder començar a valorar la gestió d'un nou mandat? Eren 100, oi? I quin dia serà això? El 22 de setembre? Ai, uix... cinc dies abans de les eleccions. Què hi farem... tal com van les coses, em sembla que amb les setmanes que portem, ja tenim prou material per a opinar, no? Només faltaria...!!!
La seva manera de fer és per posar-se a riure, però com que d'això en depèn la governabilitat de la capital del país, més aviat fa plorar. Donar l'alcaldia a una colla d'amigots ha estat un clar exemple de la frase que diu: "La democràcia és el menys dolents del sistemes". Evidentment, la victòria de Trias no seria tampoc desitjable, i les CUP, amb la seva manera tan assembleària d'escollir caps de llista, tenen tela, també... Aquests dels BEC està bé que treguin vots però tampoc ens passéssim, no? I és que no deixen de ser el cavall de Troia dels noindependentistes amagats. Coneguts els del PSOE, PP i Ciutadans, calia que els botiflers tinguessin una excusa per anar d'enrotllats socialment parlant. I embolicats amb els indignats, amb la gran frase de "primer el tema social i després el nacional" s'han fet amb el poder a la ciutat. Felicitats Iniciativa per ser tan passerells. Entre vosaltres i ara els d'UDC, esteu l'un per l'altre lluitant frec a frec a veure qui és més patètic.
Però tornem a Colau i amics (i marits,, etc.) Una alcaldessa de Barcelona que utilitza per norma el castellà a les xarxes socials és francament deplorable. Clar, és que si no ho fa, perd tots els votants de Nou Barris, oi? Bé, fastigós.
L'elecció del Regidor de Gràcia, Raimundo Viejo, que com a membre de Podemos, estava a Madrid enlloc de a dos actes importants de la Vila. Els graciencs no el perdonaran pas!!! Quina perla! Si no sap ni què vol dir ser gracienc!!
I ara només faltava amb la seva marxa enrere en la participació a la Diada d'aquest any, dient que no aniria a un acte en favor d'una candidatura política d'unes properes eleccions. Com que no crec que sigui curta, almenys que no enganyi! O potser sí? Potser no sap què vol dir l'11 de setembre, no d'aquest any, sinó de tots els altres. La seva frase és un insult a la història del país, i una demostració de què ens vol fer passar per rucs.
Però clar, què es pot esperar d'una persona que es presenta a unes eleccions en "plan" mediàtic, com si es presentés a Madrid la Belén Esteban!! Ep, que si aquesta es presentés a presidenta d'Espanya, segur que guanyava! Els votants espanyols són així d'intel·ligents! Clar, són els mateixos votants que han fet Colau alcaldessa. Ai, els votants espanyols, els d'Iniciativa i els il·luminats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada