dimarts, 14 de juliol del 2015

PASSEM LLISTA?

Sembla que a hores d'ara, està més a prop que mai un acord entre diverses forces polítiques i entitats de cara a elaborar una llista el màxim de transversal de cara a les properes eleccions del 27S.
Des de fa molt temps, som molts els què pensem que per guanyar, cal la màxima unitat, i això vol dir una única candidatura independentista que votar. Clar que el país s'ha de seguir governant l'endemà del 27, que els hospitals això, les escoles allò, l'economia, etc. Però a veure, a algú li passa pel cap que surti qui surti, no s'encarregaria de gestionar el país? És clar que ho farien! Bé hi viuen ells i els seus! No tancaran Catalunya durant uns mesos perquè només estan per la independència!
La qüestió és molt senzilla. Aquestes són les eleccions que han de decidir el futur polític del país, és a dir, les eleccions que han de decidir si Catalunya ha de ser independent o no. I això és el més important. És molt fort el què pot passar. Ho tenim a tocar, renoi! I ocasions com aquestes passen poques vegades a la vida.
Per això, que les CUP s'hagin despenjat, a mi em sap greu i no ho entenc. Per mi, en Fernàndez podria ser perfectament el cap de llista de la candidatura. Clar, coherent, educat... Però no s'adonen que ara el més important és la independència? Ja sé que Convergència i companyia són l'antítesi del què ells són. Que segueixin sent nit i dia, però dins un mateix paquet que sigui l'independentista. La veritat, no ho entenc. Ara és el moment, i junts és la millor manera. Dins de CDC i ERC també hi ha gent que no veu amb bons ulls l'acord. Són rucs, així de clar. Només els interessa el partit polític.
Ara és el moment de Catalunya. I qui no ho entengui, que s'hi posi fulles. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada