divendres, 21 de juliol del 2017

L'HIVERN JA HA ARRIBAT

Som en ple mes de juliol, temperatures que superen els 30 graus, xafogor, nits de mal dormir... Tot i així, l'hivern ha arribat. Com és això?
Independentment de l'opinió que un es pot fer sobre la conveniència d'estrenar la nova temporada de Joc de trons en ple estiu, època de vacances, al cap i a la fi, l'important és que ja és aquí, i més bé o més malament, ja es pot gaudir dels nous episodis d'aquesta història èpica i extremadament emocionant, sobretot per als seus seguidors, és clar.
Un altre bon tema de discussió és sobre com es pot plantejar la continuació d'uns llibres abans de què el mateix escriptor els hagi escrit. Diuen que en George R.R. Martin els ha explicat per on aniran els trets dels dos llibres que falten, però la veritat és que seria decebedor ara veure unes històries i quan després hagi acabat els llibres, llegir coses diferents. Bé, temps al temps... La veritat és que el temps i l'èxit s'han menjat en Martin.
Dilluns passat ja es va emetre el primer episodi. Aquesta vegada els seguiré gràcies al web de seriesencatala.com, genial feina d'un grup de gent que subtitulen a la nostra llengua les sèries més actuals. Puc veure un episodi de qualsevol sèrie cada 48 hores, però com que en fan un a la setmana, per això no caldrà patir.
I ara, toca gaudir! No farem cap spoiler d'aquest primer episodi (excepte la fotografia que acompanya aquesta entrada). Va ser un bon capítol, que dóna peu a tot el què pot arribar a passar. Targaryen, Stark, Lannister, Greyjoy, Martell, Tyrrell... totes les famílies disposades a lluitar pels set regnes, tenint en compte que l'hivern ja ha arribat, i amb ell, l'exèrcit de la nit. Grans llibres, gran sèrie, grans expectatives i gran ganes de veure-la!
PD. Mentre hi hagi un llop viu, cap ovella estarà segura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada