dissabte, 22 de juliol del 2017

FINS QUAN HA DE DURAR LA BROMA?

Si no vaig errat, aquest dilluns serà l'onzè o dotzè dia de vaga dels treballadors del metro. Especifico: d'aquest any, ja que ens regalen uns quants dies així cada any.
La situació comença a ser deplorable. Els usuaris estan ja cansats, però que molt cansats, i tenen ganes de que comencin a rodar caps. L'últim dilluns, ja hi havia veus dins els vagons reclamant una mica de dignitat a un dels treballadors de seguretat, que feia el què podia. És que a més, a més, sembla que quan hi ha vaga, l'aire condicionat s'espatlla. Quines casualitats...
A l'ajuntament de BCN comencen també a haver-hi veus crítiques que demanen la dimissió de la regidora i presidenta de TMB per incapacitat per resoldre el conflicte. La pallassa li dóna suport. Però sigui com sigui, dilluns, sant tornem-hi! Davant de tot això, un dels meus dubtes és sobre la ciutadania. Tant que ens queixem per tot, que reivindiquem els nostres drets... i què estem fent al respecte? No hi ha cap moviment ciutadà cridant a la desobediència, a queixar-se, a entrar gratis??? No entenc tanta passivitat.
El següent dubte és sobre els sindicalistes del metro i la resta de treballadors que donen suport a la vaga. Pensen en quant odi estan generant? S'estan convertint, a ulls de molta gent, com un dels treballadors més repugnants de la ciutat. Són una colla de males persones que no tenen res de solidaris ni bons adjectius. Sempre hem dit que per solucionar un conflicte d'aquests, que obrin portes i tothom entri gratuïtament. Llavors es donarien pressa a solucionar-ho! Però no, per què molestar de debò als què manen quan només cal molestar els ciutadans? Són una colla de covards.
En tercer lloc, els dirigents bandarres de l'empresa, amb els seus sous estratosfèrics i la seva incapacitat per pensar i ser digne de la confiança i cordialitat de la gent. Són igual de culpables que els precursors de la vaga. I els de l'Ajuntament, doncs què es pot dir d'una colla d'amics que no saben què fer amb res de res, que no paren de pifiar-la una vegada i una altra, i de tant en tant, fan alguna acció social perquè tothom pensi que són molt guais... Vergonya!
Doncs sí, volem que rodin caps, però de les tres bandes! Treballadors, dirigents i regidors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada