diumenge, 30 de juliol del 2017

BYE BYE NEY

Tan sols fa 4 dies que va començar la pretemporada del Barça, sense haver jugat ni Gampers ni Supercopes, i ja s'està convertint en un dels estius amb més mal rotllo des de fa temps. Pobre Valverde, què deu estar pensant a hores d'ara?
El senyor Neymar, es veu que no té prou diners... Ai, pobra criatura, quina "peneta" que em fa, tan desgraciadet... Aquesta vegada tinc la prova que ja ho vaig dir fa temps,  a "Primer tast de temporada", de l'agost passat. Calia vendre'l. Un any després, l'únic que ens ha aportat en pla "marcant diferència" ha estat el seu protagonisme a la remuntada contra el PSG, el 6 a 1. Clar que, total, pel què va servir... Així que de la mateixa manera que fa un any ja deia que s'havia de vendre, ara estic ansiós ja perquè se'n vagi. A més, després del numeret que està muntant, coneixen l'aficionat culé, molts començaran a tenir-lo al punt de mira de les crítiques quan alguna cosa no vagi bé. La gent recorda i no perdona, i veure com està jugant amb el Barça ara mateix, no agrada. Si no marxa a França, que ho digui i s'ha acabat la història. I si marxa, doncs també i tanquem el conte. Però no, allarga que allarga el tema... Ai calla, és que resulta que el pare del Neymar, bellíssima persona però sembla un màfies, resulta que cobrarà 26 milions d'euros... sí, sí, ho heu llegit bé, 26 milions, si el dia 31 de juliol encara està al Barça. Sembla ser que aguantaran fins dilluns per cobrar, i dimarts cap a París. Jo a això li dic robatori, estafa, i per tant, gentussa com aquesta no la volem per res, ja no dic al Barça, si no al país (ui calla, que llavors marxaran uns quants més). Aquesta dada la trobo impressionant. I si fitxa pel PSG, resulta que el pare també cobra no sé quina porrada de diners. No cal ser massa llest per adonar-se que el Ney va ser el fitxatge estrella del Senyor Rosell i companyia, senyor que està a la presó per diners i altres delictes i que el mateix fitxatge del brasiler ha estat anys sota sospita de "txantxullos". Quina sorpresa, no? Tot encaixa... Una estafa a gran escala.
Doncs res, senyor Neymar, gràcies pels serveis prestats, però ja se'n pot anar, perquè si es queda, li espera un camí dur. Aquí ja mai podrà ser el successor de Messi.
L'únic problema de vendre'l, és que la directiva dispsarà de cop i volta de mooooooooolts diners, i fa pànic pensar en què els invertirà. En més Andres Gomes? En més Alcàcers? Bogardes? Amunikes? Quina por que fan... Aviat sabre com acaba el culebró, i espero que sigui amb el Neymar fora de Can Barça i amb una estrella jove, talentosa, però no desconeguda (o dues o tres!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada