dimecres, 12 de juliol del 2017

QUO VADIS, BARÇA

Es dóna per començada la pretemporada del Barça. com cada estiu, rumors de compres, de vendes i de tot tipus inunden les notícies sobre el club culé. Cal dir que la nefasta gestió dels mafiosos de la junta del Barça, hereus de l'empresonat Sandro Rosell, són dignes representants de la destrucció de l'equip campió que fou i del club sencer. Del tema Rosell, el què encara avui em sorprèn que després de l'època Laporta, fos el candidat més votat en unes eleccions. O bé estaven amanyades, cosa que coneixent l'historial de l'expresident podria ser, o bé que els socis culés són més cecs que la vaca cega. pocs anys després del seu pas per la presidència, és a la presó, i dia que passa es descobreixen nous enganys, contractes i patrocinis que han desmantellat el Barça. I així com el rei Borbó va ser posat al seu lloc pel dictador, en Bartomeu va ser posat per aquest impresentable. I també guanya unes eleccions!!! Potser sí que els socis són més curts que la cua d'un conill!
Una de les desgràcies que ja fa anys que estan fent, és la destrucció del planter. L'època gloriosa de l'equip es va donar quan amb majoria de gent de la Masia, més els millors del món, van guanyar desenes de títols. Amb Tata i Luis Enrique, Rosell i Bartomeu, la porta de la Masia s'ha tancat i s'han gastat els diners en bàsicament dos mercats: el valencià (quina casualitat que en obert sigui director esportiu!) i el brasiler de primera (Neymar) o segona mà. El problema és que s'han gastat milionades en jugadors mediocres, quan els que teníem al Barça B, com a mínim, oferien igual rendiment. I això continua aquest estiu. Els joves se'n van o volen marxar, i nosaltres ens volem gastar els diners en un tal Paulinho, un Vitinho, com Douglas i molts altres que s'han de fitxar pels "xanxullos" al Brasil del Rosell. Quina llàstima i quina desgràcia!
És que no respecten ni el Barça B, ja que estan fitxant jugadors d'altres equips enlloc de confiar en el planter. I el mateix està passant ara al Femení! Han fitxat ja quatre jugadores de fora, que segur que són molt bones i bones persones, però estan tancant les portes a les noves generacions de l'equip.
Nosaltres an
àvem deixant marxar els joves, i volem fitxar mediocres... Sort que això del Ceballos no tirarà endavant, però és que si s'ho van arribar a plantejar és per tancar-los a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada