dissabte, 25 de juliol del 2020

A DESTRUIR LA MASIA FEMENINA

Sembla que en Riqui Puig i l'Ansu Fati trencaran per fi aquesta tendència del primer equip del Barça de fer pujar nois de la Masia per tal de cedir-os o vendre'ls. Tenim els casos més recents d'Aleñà, Cucurella, Carles Pérez... El seu esclat ha estat tan descarat que no s'atreviran a fer el mateix que amb tots els altres. Si ets de la Masia, queda clar que has de demostrar que ets un fora de sèrie, molt més que qualsevol altre jugador. Si prou difícil és arribar, mantenir-se encara ho és més.
Doncs sembla que amb el Barça femení, faran exactament el mateix. Per una banda, es posen totes les medalles per fer pujar noies de la cantera. L'any passat jugaven i/o debutaven la Clàudia Pina, la Candela, la Carla, la Laia, la Gemma Font, la Bruna... Tenien pocs minuts o molt pocs (potser l'excepció és la Candela), però anaven tenint els seus moments. La continuïtat podria arribar a ser bona de cara a anar donant descans i preparar relleus. A mitja temporada ja van fitxar l'Anna Cgernogorcevic, bon fitxatge, però que diu que no confies en les joves, i ara, les últimes setmanes ha petat tot. La Candela, la Clàudia i la Carla, cedides (la primera al València i les altres dues al Sevilla), i va i fitxen la Gio Queiroz (mig brasilera-ianqui-espanyola) del Madrid (no el Real Tacón, el que ja existia). Si les cedeixes perquè puguin jugar cada setmana 90 minuts i després repescar-les i que compleixin amb la seva funció al Barça, mira, encara bé, però si fan allò de cedir-les in eternum fins que s'acabi el contracte... doncs la veritat, quina llàstima i un cop més quina merda de directiva i cos tècnic, que tornen a posar els noms per davant el planter. S'entén que ho facin, però llavors que no fitxin ningú, no? per seguir donant lloc a les promeses més joves.
Tenim una plantilla molt bona, i mentre els altres equips es van reforçant, el nostre va tirant amb el què té, amb aquestes cessions i incorporacions. Veurem si és suficient per la Champions que començarà en menys d'un mes i per la nova temporada...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada