dilluns, 27 de juliol del 2020

ATAC A TRAÏCIÓ

S'ha trencat un mite. segur que tots, de petits, davant els insectes que habiten el camp o la muntanya, hem sentit aquella frases que diu. "Si no el molestes, no et farà res" o també "Només et picarà si el molestes". Doncs bé, he de dir que aquesta frase, tot i haver-la utilitzat tant amb el MEC com amb els nens i nenes amb qui he compatir excursions, colònies o campaments, és MENTIDA!!! i un ben negre no et fan res! I a més a més, cosa mai vista, són més intel·ligents del què ens pensem.
Ahir a la tarda, tres vespes van coordinar-se per executa un atac premeditat i traïdor en les nostres carns. anàvem fent una passejada tranquil"la per sobre de Roquetes, quan vaig notar una fiblada descomunal al turmell dret. al mateix moment, el MEC es va posar a cridar. De seguida vam veure els causants d'aquella situació: tres vespes donant-nos voltes i amb actitud fatxenda i provocadora, intentant continuar l'atac. a mi me'n va picar una i al MEC, dues. al darrere dels turmells.
Així doncs, analitzem la situació: anàvem caminant tranquil·lament quan de sobte tres vespes es coordinen i ens taquen per darrere al mateix moment. No em negareu que és sorprenent, estrany i preocupant, no? La veritat és que encara ara flipo per aquesta sincronització. Potser investigaré si això és possible en insectes com aquests. Entenc que ataquin a la vegada en el famós supòsit que les molestes, però així, sense cap motiu aparent? Dimonis, quina coïssor!!
I ara, amb quina tranquil·litat pots anar pel camp? Com pots utilitzar aquella frase sabent que no és certa? Doncs res, a fugir, que és el més sa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada