dijous, 2 de juliol del 2020

NI QUATRE DIES HAN PASSAT

No han passat ni quatre dies que vam escriure una entrada sobre el Barça de després del confinament. L'anterior, la trobem al mes de febrer, on ja comentava les inquietuds que provocaven el Barça de Setién.
I com és que ara en tant poc temps en torno a parlar? El motiu, l'empat a a dos de dimarts amb l'Atlètic de Madrid.  A veure, no va ser pas el pitjor partit d'aquest nou (vell) Barça, i clar, un empat amb l'equip de Simeone, és totalment justificable. El problema és que, un cop has perdut el liderat, se suposa que has de guanyar tots els partits, jugant a mossegar a cada pilota perduda, demostrant ambició, ganes i orgull. I la veritat, això no ho vam veure per enlloc. Independentment dels arbitratges, és el Barça qui ha llençat la lliga. Si els àrbitres et compliquen la vida, doncs, tu vas a per totes i fas sis gols. No te'ls poden anular tots, i no et picaran sis penals en contra. És veritat que, no és un tema que ajudi. Atures el penal i el fan repetir perquè Ter Stegen té el peu 5 cm fra la línia. Ells marquen el penal, però no el fan repetir encara que en Correa tingui el peu mig metre dins l'àrea. Quines coses... No xiulen penal quan no deixen saltar en Piqué per rematar una pilota. Però sí xiulen la falta quan l'Arturo fa el mateix amb un defensa de l'Atleti.
Però és igual. Com deia, si el Barça fa sis gols, tot això no seria important. La qüestió és que aquest equip no té ànima. Sobretot perquè tenim uns tècnics mediocres. En Bartomeu es deu pensar que si en Guardiola va passa de ser un entrenador de juvenils al millor del món, ell també pot trobar un entrenador que del no res et tregui èxits. I no, això no passa. D'escollits n'hi ha molt pocs. I de bons entrenadors, també. Però clar, poses en Valverde i després el canvies pel Setién, i què t'esperes? Són entrenadors mediocres pel Barça, amb una plantilla mal planificada i que s'està fent gran. I per això, arribem al minut 85 de partit, quan ens estem jugant la lliga, que fem llavors el SEGON CANVI i entra el TERCER DAVANTER, en aquest cas, l'Ansu Fati. I en Griezmann el treu... al minut 90!! Encara que no hagi complert expectatives, treure el francès perquè jugui 4 minuts quan fa mitja hora que tenim el partit empatat, la veritat és que és de jutjat de guàrdia. I a sobre diu que és que en Suárez ha de jugar sí o sí. Ostres, quina personalitat més forta que té aquest entrenador!!! Quina vergonya!
Ara venem Arthur (23 anys) per Pjanic (30 anys). Que sí, que és molt bo, però altre cop sembla que planifiquem la plantilla vivint del passat enlloc de mirar el futur. Ara només falta que cedim en Riqui i l'Ansu i acabem de destrossar el model Barça que ens va donar tants títols.
Tot un desastre... esperar que el Madrid punxi en dos partits (quan en queden 5) i al Barça li queda el Vilareal entre altres... Ja pot perdre el Madrid, que si el Barça segueix igual, poden estar tranquils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada