dijous, 30 de desembre del 2021

TEMÀTIQUES DEL 2021

Doncs ja està. un any més que s'ha acabat. Fa justament 365 dies pensàvem que el 2021 per lògica seria millor que el 2020. I sí, clar que posats a mirar, ha estat millor. Però ni de bon tros ha estat com ens imaginàvem. Tot el "putu" any (perdó per l'expressió) amb la mascareta, restriccions que ara sí ara no, distàncies, vacunes, certificats covid... Ufff... tenim ganes de tronar a fer vida normal de veritat, i evidentment, a les escoles, poder educar i ensenyar a cara descoberta. Educar sense veure'ns, ni comunicar decentment és complicat, i el cansament és enorme. Evidentment, pensem que el 2022 serà millor, i segur que ho serà. però volem que ho sigui del tot!

Com a testimoni del 2021 tenim les 146 entrades del blog, col·locant-se en tercera posició. Per un moment va semblar que anava camí d'una nova fita. Aconseguir que cada mes hi hagués un mínim de deu entrades. Però va començar el curs i la cosa es va encallar... lògic. Al final, les temàtiques que han aparegut en aquestes entrades han anat així:

- Entrades sobre cinema, un 23%

- Entrades sobre futbol i televisió, un 18%

- Entrades sobre llibres, un 16%

- Entrades sobre el Barça, un 15%

- Entrades sobre Catalunya, un 14%

- Entrades sobre el quotidià, un 13%

- Entrades sobre educació i món, un 11%

- Entrades sorprenents, un 8%

- Entrades sobre escola, un 5%

- Entrades sobre lleure, música i blog, un 3%

- Entrades sobre castells, un 2%

- Entrades sobre teatre, un 1%

Coses per comentar n'hi ha un munt. Veure com entrades sobre oci ocupen les primeres posicions descaradament, diu molt sobre que no tinc massa coses transcendents a dir, no sé si és bo o dolent, tot i que almenys la primera de nou, cinema, manté el percentatge. El quotidià, afectat perquè ja no hi ha confinament, ha baixat molt, deu punts i sis posicions. Futbol i televisió pugen molt (es noten els èxits del femení i les entrades sobre sèries televisives). La resta no tenen variacions importants a destacar. Sí que cal dir que les temàtiques més "pobres", no només ho són, sinó que moltes d'elles, només se'n parlen en els resums que ara fa poc que faig a principis d'any ("Fa 40 anys, fa 30 anys...) És trist, sobretot per la què fa referència al teatre, quan teòricament en soc un defensor a l'escola. Quina incoherència... A veure si canvia el vent! Apa, bon any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada