dilluns, 7 de juliol del 2014

ANY DE MUNDIAL

Comencem amb un tema, podríem dir-ne banal, però que mou apassionadament les emocions, il·lusions i frustracions de milions de persones.
Aquest any toca mundial de futbol. Ara mateix resten ja només els 4 últims equips per disputar les semifinals (Brasil amb Alemanya i Argentina amb Holanda). He escrit els quatre últims equips i no pas els quatre millors, tot i que en teoria, així hauria de ser. Però en el futbol, ja se sap, no sempre guanya el millor, sinó qui fa més gols o bé té més sort.
Enrere han quedat seleccions que han jugat dignament, tenint en compte que són equips que ningú hi aposta: Xile, Colòmbia, Bèlgica, i la sorprenent Costa Rica (increïble aquests últims, classificats primers en un grup amb Anglaterra, Itàlia i Uruguai!!!).
Evidentment, menció especial al ridícul de "la roja". Previsible, per altra banda. ja vaig comentar fa mesos que el declivi del Barça representaria també el declivi de la selecció espanyola. El què no comptava era que ho fessin de manera tan fantàstica.
I ara, els quatre que queden, ja veurem... Després de veure la segona part d'Argentina, vaig pensar que tal com jugaven, Holanda se'ls menjaria amb patates a les semifinals. I hores després, els "taronges" eliminaven Costa Rica als penals després d'haver empatat a zero!!! Tot i que sembla que es mereixien passar per oportunitats. Per cer, genial Van Gaal canviant el porter justa abans dels penals...
Ara mateix veig una final europea, depenent de com reacciona Brasil a la lesió de la seva estrella. Però qui sap... potser serà una final americana... És el que té el mundial... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada