divendres, 11 de juliol del 2014

ENCARA HAN DE PASSAR MOLTES COSES

A poc menys de quatre mesos pel 9N, l'ANC ha presentat avui la "campanya d'estiu", el seguit d'actes que s'aniran realitzant pel país fins la Diada d'enguany. Mosaics, cartells, proves de "V" a diverses localitats... tot per seguir estant al peu del canó. 
La importància del moment és innegable. La situació que estem vivint té unes dimensions històriques que per molt que ho anem repetint, encara no estan del tot assimilades per tota la població. Sabem que hi ha olta gent pel sí-sí; que també n'hi ha un bon grapat del no; i tots volem convèncer els indecisos (els del "no" no ho volen fer perquè pensen que la consulta no es farà...) 
Estic d'acord en què cal mirar de fer veure a la gent que dubta els avantatges que tindria la independència. Però hi ha un nombre important de la ciutadania que cal vigilar. Tota aquella gent que està pel sí-sí, però que a l'hora de la veritat, quan es converteixi en na consulta il·legal, quan els atacs des del govern espanyol siguin més contundents, quan el discurs de la por sigui repetit i repetit...què passarà llavors? Sortiran llavors també al carrer? O fent-ho un cop a l'any ja tenen la papereta acomplerta? 
La situació que estem vivint és històrica, i caldrà ser decidits. Hi ha força gent que ja està cansada, que ja han entrat en aquell cercle viciós de "i jo no hi vaig, no passa res, ja hi anirà algú altre..." Tots som necessaris, tots haurem de sortir al carrer, l'11S, el 9N, el 10N, l'11N... O ara, o mai!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada