dimecres, 16 de juliol del 2014

UN PAÍS NORMAL

Ja ha arribat la bombolla sahariana a Barcelona. Els termòmetres ara sí, pugen descaradament i la sensació de calor i xafogor és ja la típica de l'estiu català.
Paral·lelament a aquest augment de temperatura de l'aire, també augmenta la temperatura en la situació política al país. Immersos ja en un període vacacional o pre-vacacional, de seguida quan torni la vida normal ens trobarem a les portes d'un nou Onze de Setembre. I llavors només quedaran dos mesos mal comptats per a la consulta del 9N. Aquí a casa nostra, les diverses entitats i associacions, amb l'ANC i Òmnium com a més destacades segueixen omplint el mapa d'actes, mobilitzacions, etc per demanar la mobilització de tothom per aquest any històric. No volem votar només els que volem la independència, volem que voti tothom (sí, els de Roquetes també!!!)
Però a l'altra banda, continua el degoteig incansable de frases amables; aquí una mostra del recull en un matí:
"[la celebració de la consulta] és una hipòtesi com si em digués que a Catalunya s'instal·larà una sucursal de la Camorra. Una cosa completament impensable des del punt de vista de la legalitat".
"No és un problema català, és un problema d'Espanya"
El secesionismo catalán pretende romper la convivencia entre los españoles y destruir su más valioso patrimonio: la condición de ciudadanos libres e iguales.
El Gobierno catalán que preside Artur Mas otorgó a finales de 2013 más de un millón de euros en subvenciones «a dedo» a organizaciones del movimiento catalanista en la Comunidad Valenciana
Artur Mas, ha dicho este martes que está dispuesto a negociar la fecha y la pregunta de la consulta prevista para el 9 de noviembre 
Tinguem-ho clar, això encara són només pessigolles. Les seves armes són més poderoses, i les posaran en funcionament, no ho dubteu. Per altra banda, és que si no ho fan, realment és que no ens prenen seriosament!
Això anirà pujant de to. Ens mentiran, ens amenaçaran, ens dividiran, ens humiliaran els representants del país... Caldrà ser forts i valents. ni un pas enrere. O ara o mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada