dijous, 10 de juliol del 2014

QUÈ DIMONIS ESTAN FENT?

Bé és sabut que sóc un antiRossell declarat. Sempre m'havia semblat un personatge mafiós del segle XXI. Les seves actuacions des de la seva arribada a la presidència han estat passos enrere en la imatge del Barça arreu del món. Sort que els èxits esportius l'anaven acompanyant, que si no, un altre gall hauria cantat. La seva dimissió exprés, a mitja temporada, no fa més que confirmar les sospites de mala gestió i de funcionar només per interessos econòmics personals (se sospita que la seva mà també està a la tremendíssima elecció de Qatar com a seu del mundial 2020).
La seva marxa no ha comportat un canvi de rumb a la directiva. Les errades continuen (la primera i més gran, la de no dimitir i convocar eleccions). I què estan a punt de fer? Volen fitxar un jugador de futbol, Luis Suárez, que per molt bon davanter que sigui, les seves anades d'olla mossegant contraris el converteixen en un personatge amb uns valors i comportaments molt allunyats del joc net que fa anys que s'està defensant. Com es pot explicar a un nen el què vol dir el respecte als companys de l'altre equip amb un energúmen com aquest?
Hi havia un clam en contra de la sanció imposada després de la darrera mossegada en aquest mundial. Que era exagerada? Ni molt menys! Se l'hauria de sancionar encara més durament! Accions com les seves i la de molts altres jugadors (Pepe, etc...) han de ser castigades severament. Com si no juguen mai més a futbol. A la violència, tolerància zero! Quina decepció si acaba al Barça... una més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada