dijous, 18 de juliol del 2019

BIG FUN MUSEUM

Aquest juliol no hi ha hagut massa temps per descobertes. Però sempre cau alguna cosa. Fa un o dos anys vam descobrir el Museu de les il·lusions, un espai a Ciutat Vella on amb decoració i pintura eta en perspectiva, dona la sensació d'estar inclòs dins el dibuix. Molt divertit.
Aquest estiu hem descobert els altres 4 espais que juntament amb aquest Museu de les il·lusions. formen el què anomenen Big Fun Museum.
Aquests altres quatre espais es troben tots junts en un local de la Rambla. Hi ha la sala dels rècords guinnes, la de Tupsy-turvy (tot al revés), la dels dolços i llaminadures i la dels objectes gegants. Opinió personal, les que valen la pena són les de tot cap per avall i les coses gegants. Les altres dues són prescindibles. La dels dolços està bé la decoració, però és molt xorra. la dels rècords guinnes és molt tètrica (aparells de tortura, monstres, metralladores, coses rares...) És la sala que vam passar més ràpida. Hi havia alguna dada interessant, però venint de les sales d'on veníem, la veritat és que queda molt per sota.
Així, com que hi ha tres modalitats d'entrada (1 museu, 3 museus, 5 museus) l'opció més recomanables és la de 3. Les dues recomanades i el museu de les il·lusions ja conegut.
La dels objectes gegants és divertida, perquè et pots fica en molt d'ells (neveres, forns...) i n'hi ha que donen peu a fotos divertides. Però realment, les millors fotos les treus a les sales de Tupsy-Turvy. La veritat és que allà no ho disfrutes massa com a nen, ells no li veuen la gràcia. Això de tenir les coses al sostre no ho veuen clar. Però quan fas les fotos i les mires del revés, la veritat és que són genials. Fetes amb gràcia són de les coses més imaginatives i gracioses que actualment et pots passar per la cara. Visitar aquestes tres sales són una molt bona opció de coses a fer a Barcelona, i els que controlen les sales, estan molt contents de poder parlar català quan ve algun autòcton!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada