dimecres, 24 de juliol del 2019

NIT DE CONCERT

Aprofitant l'avinentesa de deu dies de juliol. ahir vam tornar a un espectacle del Grec. Feia dos anys La nit dels musicals, aquest cop era La nit de gospel.
de l'última vegada. Si aquell cop va ser
Es tractava d'un espectacle inèdit que combinava cançons de gospel interpretades des d'un ritme salsero amb la Barcelona Latin Band. Els cantants, uns d'aquí, els Messengers 'en Ramon Escalé i els London Community Choir. Així, doncs, una barreja molt interessant que ens portava a viure una experiència musical en una de les nits més caloroses de l'estiu.
Musicalment va sonar molt bé. Estrany, això sí, perquè xocava una mica la idea gospel amb els seus "Jesus", "Hallellujah", amb les trompetes i percussió de la banda. Però si no ets un hooligan musical, s'ha de dir que encaixaven força bé i va sonar amb força i alegria. He de reconèixer que pel meu cap em va passar la idea d'un concert allà al teatre Grec, que és un escenari fantàstic, pels 20 anys de Twocats, però em sembla que això és més difícil que anar de Barcelona a Sant Cugat caminant en mitja hora...
El London Communiti Choir, eren bàsicament cinc cantants (que van fer els solos de totes les cançons), una directora que dirigia també els Messengers (el Ramon estava al piano) i un altre pianista que també era qui dirigia el cotarro. Sembla que en són uns quants més, uns deu o dotze, però només ells cinc ja feien la feina de tots. Els Messengers, en la seva línia, són bons, molt bons, però és veritat que aquesta nit han actuat més d'acompanyants que no pas d'estrelles de l'espectacle. Hauria estat bé donar-los un moment de lluïment personal i gaudir una estona d'ells, ja que ahir feien això, de fons per les cançons. Tot i així, és evident que aquest acompanyament tampoc ho pot fer qualsevol, i com que la idea era de l'Escalé, és evident que escombrés cap a casa.
Bon concert, en un espai meravellós. Qui sap fins quan el següent...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada