diumenge, 5 d’abril del 2020

I FINALMENT... 1.000!!!!!

Diumenge 5 d'abril de 2020.
Des del dimarts 24 d'octubre de 2006 han passat gairebé 13 anys i mig, un total de 4.913 dies (que bonic hauria estat fer-ho coincidir amb el dia 5.000, això no ho havia previst). I en tot aquest temps que ha passat, aquest blog acaba d'arribar a la seva entrada número 1.000!!!
Ostres...mai hauria dit que aquesta data arribaria en la situació en la què ens trobem tots plegats (a tot el món), i particularment en el meu cas, reconfinat (confinat a l'habitació de l'habitatge ja confinat). Però intentaré no pensar en aquest factor i centrar-me en aquesta fita que ja fa temps que estava esperant. A l'entrada 800 preveia que seria la tardor o potser estiu d'aquest any (no anava molt desencaminat). Al final, ha estat pocs dies després de començar la primavera.
Aquestes darreres 100 entrades han trigat 8 mesos i 29 dies en complir-se, mantenint una bona tendència (segons com es miri, clar..)
Com he comentat en altres efemèrides, descomptant alguns períodes llargs de desconnexió, el ritme ha estat força constant. I ara toca celebrar-ho internament i a través d'algunes entrades que faran una mica de memòria del què han representat aquestes 1.000 entrades. El primer que faré, això sí, és canviar el fons del blog, que fa mooooolts anys que és el mateix, i així li fem una cara nova (sense violència). 
Segurament en unes altres circumstàncies, faria aquí una exaltació tremenda, però les coses passen quan passen, així que moltes felicitats a mi mateix i au, endavant amb la celebració del mil·lenni!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada