diumenge, 26 d’abril del 2020

L'ATZAR DEL MILER (primera part)

Per fer una mica de celebració del miler d'entrades del bloc, ja que no estem en temps de moltes festes, i com comentava ahir, tampoc cal repetir-se massa, he optat per un joc d'atzar. Consisteix en escollir deu entrades, una de cada centena. Per l'atzar d'una paperets, en traurem tres, i veurem quina és l'escollida. Com que no podem fer les millors (això seria difícil), ho farem d'aquesta manera. Primer, cinc representants de les entrades des de la nº1 1 a la nº500. I en una propera entrada, de la nº501 al miler. Comencem el joc. Aquí tenim les cinc escollides:
- Entrada nº 29: Miri, miri... Miró! (6 de novembre de 2007) Explicava la malaurada relació que vaig tenir ab aquesta empresa d'electrodomèstics, on hi vaig fer unes quantes compres, però quan va haver problemes amb l'ordinador, va ser un martiri aconseguir arreglar-lo, sense aconseguir-ho del tot. Servei pèssim en aquell cas.
- Entrada nº 170: Aracnofòbia. (7 d'agost de 2012) Va ser la tercera entrada després de l'aturada total del bloc que va durar un any i mig.No parlava de la pel·lícula, no, sinó d'una aranya grossa i de color que penjava d'un llum de les escales del metro de Roquetes i que s'hi va estar allà una bona temporada sense que ningú s'atrevís atreure-la d'allà.
- Entrada nº 220: Ara que s'acaba el món. (2 de desembre de 2012) En aquesta entrada feia referència a la proximitat de la fi del calendari maia (que s'acabava el 21 de desembre d'aquell any). Finalment, no va passar res de res. Aprofitava l'avinentesa per compartir un vídeo que resumia la deplorable història de la raça humana (bàsicament la part dels últims anys, que per cert, hi apareix algú amb mascareta!)
- Entrada nº 340: Playmobil. (18 de desembre de 2014) Feia referència a la trobada anual de la fira dels clicks de Playmobil a les - Entrada nº 416: Què vol dir ser mestre avui (15 de març de 2015). EN aquest cas comentava aquest llibre que recollia opinions de diverses personalitats del món de l'educació. I és que el tema de la innovació i els canvis ja fa anys que hi estem donant voltes. Em quedo, un cop més amb la frase que comenten del llibre d'Alícia al país de les meravelles, i que segueix vigent avui dia: "Si no saps on vas, tant és el camí que agafis":

PD. Quan ja havia fet el sorteig, he pensat que potser era més senzill fer un recull de les entrades 111, 222, 333... però ja era massa tard. En un altre aniversari!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada