dimarts, 18 de gener del 2022

70.000

Setanta mil entrades venudes o retirades en pocs dies. El duel de quarts de final de la Campions femenina entre el Barça i el Madrit, es jugarà la Camp Nou, i la gent s'hi ha bolcat en massa. Evidentment, està molt bé, què guai que l'equip  jugui en un Camp Nou ple, etc.

Però a partir d'aquí, què voleu que us digui... a mi em fa una mica de ràbia, la veritat... Començàvem la temporada després de guanyar el triplet, la primera Champions, amb un equip gairebé invencible, reconegut arreu del món, i amb les nostres jugadores assolint premis i reconeixements europeus, amb l'Alèxia i la Pilota d'Or com a principal aparador. Doncs amb totes aquestes credencials, la mitjana d'espectadors al Johann per veure-les i gaudir dels partits i del seu joc des de novembre i desembre és de, atenció... 2.427 persones. Sí, sí, el què sentiu. Són al voltant de 2500 persones les que van a veure cada partit del femení. Fins i tot va haver un dimecres a les 17h que, no arribaven a mil. Lògic. jugar a les 17h entre setmana, doncs, el de sempre... per què no ho fan els equips masculins? Amb els no s'atreveixen, oi?

I ara sí, tots al camp Nou, clar, perquè això del femení està molt bé... No sé, ho trobo molt hipòcrita, la veritat. Almenys que serveixi perquè cada vegada hi hagi més gent que s'hi enganxi, i les posem al lloc que es mereixen, a ells i al futbol femení en general, perquè molta igualtat i mont de "cuentu", i a l'hora de la veritat, la gran majoria de la gent ni sap qui són, ni quan juguen, ni què juguen ni res, l'interès continua sent ínfim i penós comparat als seus homòlegs masculins. La gent seguirà sense fer el pas definitiu. Si aquest partit ajuda, almenys això haurem guanyat.

Egoistament, he de dir que fa mandra omplir el Johann, perquè els accessos són horrorosos, i com no hi vagis una hora abans, ja no pots aparcar i t'has de buscar la vida... Però bé, si cal anar una hora abans, hi anirem, perquè s'ho valen i s'ho mereixen! I el dia del Camp Nou, doncs a tope!!!! llàstima que hi haurà públic no acostumat a les noies, i se centraran en insultar l'altre equip de manera barroera, quan gran part del públic serà infantil. això també em molesta, perquè encara que sigui el Madrit, al femení se l'anima pels seus mèrits i no pels demèrits de les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada