dissabte, 15 de gener del 2022

SUPERAT AMB ESCREIX

Durant aquestes vacances de Nadal ha tingut lloc un d'aquells esdeveniments estadístics que tant m'agrada destacar quan es produeixen. Aquest cop, es tracta de la superació del rècord de dies seguit amb entrades al blog.

L'anterior rècord, de vint dies, el trobem al maig de 2020, aviat farà dos anys, just quan ens trobàvem confinats a casa des de feia una bona temporada. Ja deia allà que no tenia molt mèrit, ja que, estant tancats a casa, era fàcil trobar el temps per assolir la fita. Però no hi estic del tot d'acord (amb mi mateix, que graciós). I és que no és només el temps, sinó també tenir alguna cosa a dir, o a deixar-ne constància. Si no, cada estiu estaria fent rècords contínuament, i no és el cas. Aquest Nadal ha coincidit que tenia els dies per fer-ho ja que estava de vacances, però també que hi havia tema pel mig.

Gràcies a això, el nou rècord queda establert en 25 dies seguit escrivint entrades. És una bona superació, no allò típic que passem de 20 a 21. Sap greu per una banda, perquè podrien haver estat més dies, ja que tinc entre mans tres o quatre entrades preparades per ser escrites, però la primera setmana d'escola ha estat caòtica, de bojos, com justament comentaré en una d'aquestes entrades pendents. Però i hi havia caos, com és que hi ha dues entrades dilluns i dimarts, quan ja estàvem vivint el desgavell?. Fàcil, perquè la del dilluns ja estava escrita i només estava programada, i la del dimarts, és que era tan bèstia, que calia dir alguna cosa ràpidament.

I això també és el què faré aquest cap de setmana. Deixaré programades les entades per tal que vagin sent publicades diàriament, ja que la setmaneta es preveu igual de bèstia. I ja està. A veure quan caldrà esperar per superar aquest nou rècord. Ufff. 25 dies seguits... és difícil. Però tot és possible...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada