dilluns, 17 de gener del 2022

1/1 AIXÒ SEMBLEN LES RAMBLES

Tan sols quinze dies després de tornar-me a marcar el propòsit de fer almenys una caminada al mes, he
assolit la primera fita. Aquell dia d'Any Nou diferent em vaig dir que volia aconseguir fer-ho, i per aquest motiu havia de començar en reptes fàcils i coneguts per tal, de mica en mica, agafar ritme per reptes superiors o nous. 
Així, avui volia repetir per quart cop, la ruta Roquetes-Sant Cugat. I sí, pel títol potser algú es pensava que la primera excursió era Rambles amunt i Rambles avall, però no. La qüestió és que a mig gener, aquesta ruta en els seus diversos trams estava densament poblada. Quanta get caminant per aquests camins, i quants més en bicicleta. La veritat és que la sensació era que hi havia molta més gent que no pas quan la faig els mesos de juliol i agost.
Cas apart el dels ciclistes. un fotimer. I com no, amb algun m'he hagut de tenir unes paraules, quan circulava per un caminet només per vianants, on les bicicletes no poden circular. la mare que el va parir. I a sobre s'enfada! Si el problema és que és un imbecil que no sap distingir entre una ruta senyalitzada per bicis i una que no, doncs què voleu que us digui, que es foti de lloros, au! I em sap greu, perquè segur que deu haver algun ciclista honest pel món, però ja se sap, que una sola poma podrida afecta tot el cistell.
Següent tema: el temps. El rècord últim és el de 2 hores (més vint minuts de descans). Avui, la sensació era de què anava molt lent. Els tres moments de pujada forta els he patit molt, i com que l'aire era fred, no volia respirar per la boca. Quan he arribat al Forat del Vent, ja veia que no anava a bon ritme. Però al final, he arribat en dues hores com la darrera vegada. Suposo que a l'estiu, amb la calor, redueixo el pas sense adonar-me, i avui he anat més per feina (només he parat tres minuts a l'ermita de Sant Medir. una animalada, vaja...
Així doncs, primer repte, el del gener, assolit. Ara faré un canvi. Al febrer, faré la caminadeta tranquil·la de la ruta d e 6è que hem de fer amb el grup classe. És poqueta cosa, però com qeu al març l'he de tornar a fer, faig una trampa i és com si la fes dues vegades al febrer. Així, Sant Jeroni seria al març, i La Mola, o el Montcau caurien a l'abril, just per Setmana Santa, que també farà més bon temps. A veure si serà així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada