divendres, 21 de gener del 2022

DERROTES I ELIMINACIONS

Doncs ja està, i no és la primera vegada que passa. En una setmana, el Barça ha quedat eliminat de les dues competicions més fàcils entre cometes que tenia, la Supercopa i la Copa del Pepino.

Primer fou la Supercopa Ecspanyola, jugada a l'Aràbia, perquè com ja se sap, és territori ecspanyol. Ah,no? Doncs pe què deu ser? Ah... he sentit pluja de milions a les butxaques dels capos de la federació Espanyola? Jo no ho he dit pas, això. No els importa ni l'afició, ni els drets humans. Bé, quina sorpresa, no? Clar, és que són països germans! Bé, doncs li diem competició fàcil perquè només cal guanyar dos partits. Clar que el primer era contra el Madrid, i aquí ja ens vam quedar fora. i això que van jugar prou bé, però clar, mentre estem atacant, ells recuperen pilota i apa, a córrer. Són els millors en el contraatac, i no s'hi pot fer més. Ja vam fer prou empatant el partit i lluitar fins el final. I a més, començàvem a recuperar jugadors (Ansu, Pedri...) i debutava Ferran Torres. Diguem que mira, eliminats però satisfets.

Llavors arriba la Copa del Pepino, on ja va començar malament perquè amb els equips que hi havia, ens toca el Bilbao i a San Mamés. I tot i que vam forçar també la pròrroga, iens van eliminar per3 a 2, les sensacions no han estat les mateixes. El domini ha estat dels bascos absolutament en tot. Per cert, són uns "capullos", ja que quan juguen contra el Madrid, sempre es fan caca a les calces i no s'esforcen ni corren tant com contra nosaltres. Ja poden ser bascos, ja, que ho fan igual que la resta d'espanyols. Que se'n vagin a pastar fang. I a sobre es torna lesionar l'Ansu. Un desastre total. Es veuen millores, però començo a dubtar que arribem a temps per res, i més se segueixen lesionant jugadors.

En Xavi té feina, molta feina per davant. I té sort que amb ell es tindrà paciència, però també és evident que si no s'aconsegueix algun resultat bo, victòries contra rivals importants, quedar entre els 4 primers o arribar lluny a l'Europa League, no sé com es podrà gestionar tot plegat. No acabo de veure cap llum d'esperança, espero que el de Terrassa sí que el vegi.

Ambla bona defesa que tenim, que ens facin tants gols és preocupant. El mig del camp no controla el joc, perden moltes pilotes, i quan no és un, és l'altre. I al davant, no tenim gol. Els joves il·lusionen, però la responsabilitat no pot caure sobre seu, i si els explotes, et pot passar com el Pedri, i l'Ansu, que acaben lesionats per temps, o que es creguin els millors com l'Ilaix (per cert, no juga enlloc)... I tampoc cal que juguin perquè sí (ahir Abde i Jutglà, llufa).

Es necessita temps, però cada setmana es juga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada