diumenge, 9 de gener del 2022

FA 10 ANYS... 2012

El 2012 no passarà a la història. Serà un any per oblidar totalment. D'alegries, poques i mal comptades. D'adversitats, un bon grapat. Els maies van preveure que era quan s'acabaria el món. No la van encertar, però realment, pobret, es va quedar descansat.

Es donen per acabades algunes etapes. Per exemple, l'escola bressol, l'educació en el lleure (últim any a Món Jove) ara sí, definitiu, veritat de la bona, comença a acabar-se l'assistència continuada a castells (tampoc és el millor any), i com a anècdota, també s'acaba l'etapa Guardiola al Barça. Tots es finals porten algun començament, i aquí trobaríem noves coneixences degut al canvi educatiu del MEC, comencen les Coloraines de l'Orfeó Gracienc, comença de nou a funcionar aquest blog després de dos anys i quatre mesos tancat, comença la relació estival amb Palamós i neix l'ANC i comencen les Diades multitudinàries, el tomb definitiu de gran part de la població cap a l'independentisme.

Així doncs, altibaixos de coses diguem-ne... colaterals que ajuden a anar passant aquest any. Clar, que es pot esperar de l'any en què arribes als 40? Et comences a deformar i tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada