dimecres, 5 de juliol del 2023

CAIGUDA LLIURE

"Fem-nos la foto per poder dir que una vegada l'escola va anar amb els nois i noies a Port Aventura", comentava a Bogeria final, l'entrada de ja fa més d'un any. Doncs aquest any ens l'hem tornat a fer. I segurament, el proper curs tindrem la tercera. Per ara sembla ja adjudicat gairebé definitivament aquesta sortida com el final de l'etapa de primària. Sembla que ha vingut per quedar-se. I ho celebro. Clar que sí. Els de l'any passat, després de la calor i les cues, deien amb els ulls tancats que hi tornarien. I ben encertada que fou aquesta valoració.

Aquest any vam optar per avançar-la una setmana, com si pogués canviar alguna cosa. El preu no era el mateix, i davant de la pregunta, la resposta era que havien limitat l'aforament al parc. Evidentment, aquesta resposta no oferia massa credibilitat. Però un cop passada l'experiència, creiem que realment així ha estat. I què voleu que us digui, paga la pena aquests dinerets de més.

Així doncs, menys gent, i també per sort, dia ennuvolat. Per fer-se una idea, l'any passat vaig fer amb els meus grups, cinc atraccions. Aquesta any, els grups que no pujaven a les fortes, en van fer gairebé vint! El meu grup, però, era el de les hooligans, així que tocava fer cua, però mai com l'any passat, excepte l'última: Caiguda lliure. Cap a alà hi vam anar quan vam veure que només tenia una hora de cua, però en veritat van ser al voltant d'hora i mitja, hora tes quarts. Sense dubte, el pitjor del dia. però és que el millor del dia van ser els cinc segons de la caiguda. És brutal, increïble... quina sensació tan bèstia!! Molta cua, però compensa, i té nassos, perquè el temps d'espera va ser molt cansat. A la Caiguda lliure la van acompanyar: Furious, Shambala (dos cops), Angkor, Silver River, Ràpids, autos de xoc, Tututki i desfilada de tancament. Vaig sortir més ben parat que el 2022. La sortida del Furious és tremenda, i el viatge del Shambala magnífic. Ens va faltar temps per les 4 cues fetes, però va ser un gran dia, la veritat. Llàstima que no doni temps de fer més coses quan vols fer les fortes; no vam poder fer Stampida ni Tren de la mina, per exemple, i per sort, em vaig lliurar del Dragon Khan.

Però si una cosa ha de resumir aquell dia, és sense dubte, aquells cinc segons de la caiguda lliure. És difícil d'explicar si no es viu. Les quatre noies que van pujar, van ser les úniques de tot el curs. unes valentes, i l'endemà, totes tenien aquesta atracció al Top. Per alguna cosa serà...

Per mi poden limitar una mica més l'aforament i ja ho tindríem! Ho sabrem l'any que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada