dijous, 6 de juliol del 2023

DEMOCRÀCIA

Quan ens trobàvem en període electoral per les alcaldies, ja tenia motius de sobra per fer una entrada. Em trobava amb la possibilitat de no votar per primera vegada en molt temps, però a propòsit. I és que tenint en compte que només es voten partits catalans (només faltaria que em plantegés la possibilitat de votar partits espanyols), què s'havia de fer: Junts amb la seva aposta de futur (en Trias, amb les seves idees més properes a la dreta); ERC, amb totes les seves decisions de merda que van prenent a tot arreu, i amb una altra aposta motivadora, en Maragall; i la CUP, que com he dit en altres entrades, són força ineptes per desaprofitar el desgavell dels dos partits grans i no aglutinar el vot independentista descontent amb ells.

Però amb la sequera bloguera, van passar els dies, van arribar les eleccions i el millor, els pactes post-electorals. Un espanyolista anomenat Collboni va dir: "Si no guanyo, vaig a l'oposició, no seré pas alcalde". Una frase semblant a la de la Colau de fa 4 anys: "No pactaré amb el Manuel Valls". Una vegada i una altra es demostra que la classe política és l'exemple de mentiders més gran que ha parit la mare natura. Es van aliar els espanyols (PSOE+PP+PODEMOS) per tal que Barcelona no anés a parar a mans catalanistes. Patapam. Colau l'alternativa, la progre, la del pacte de les esquerres, pacta amb el PP, sí, sí, amb el PP, perquè "antes española que de izquierdas". I s'ha acabat el conte. Tenim alcaldes socialista espanyol per 4 anys, i ja ens podem preparar a veure retallats els drets dels catalans des de casa nostra. Com si no en tinguéssim prou amb la gestió dels partits catalans destrossant la il·lusió.

Però que quedi clar, no és culpa dels espanyols. Ells fan la seva feina, destruir Catalunya. Som nosaltres, com sempre, els que seguim amb el lliri a la mà. Acotem el cap i ens van pegant. Si volíem alcalde català, fos qui fos, calia que els nostres polítics fossin gent honrada i que obeïssin el mandat del primer d'octubre, lluitar per la independència i anar en contra de tot el què sigui ecspanyol. 

Els resultats de les eleccions han fet que el president ecspanyol convoqui eleccions al seu govern pel 23 de juliol. Té el cul ben apretat, La possibilitat que guanyi l'extrema dreta de VOX i PP és real, i llavors ja ens podem preparar. Com segui com fins ara, estem acabats com a poble per 300 anys més. I si guanya la dreta (PSOE-PODEMOS), llavors per 200 anys. Però votar catalans perquè acatin el govern ecpanyol, no te sentit, no? Així que venen corbes. I encara que perdin milers de vots, tants Juntis com erquis seguiran sense entendre que estem fins els ous de les seves promeses no complertes i traïcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada