dissabte, 29 de juliol del 2023

S'HA FET PETIT

Quan va haver el confinament i el temps de pandèmia, va haver un "STOP" en moltes coses. Una d'elles va ser el Tibiclub. Fins el 2020, n'érem posseïdors, i la veritat és que amb l'edat del MEC i els períodes de vacances, ens anava bé i sortia a compte. Un cop passat el temps covid, ens ho vam treure, perquè ja vèiem que l'havíem exprimit tot el què tocava, i que si algun dia se'ns presentava l'oportunitat i hi anàvem, doncs endavant.
Per això l'any passat, es va donar l'ocasió i hi vam anar. No recordo exactament com va anar, però sí recordo sortir amb una conclusió: no calia pagar el què costava l'entrada per les atraccions del Tibidabo. Però vet aquí que la setmana passada es van donar tres coincidències: calia buscar activitats a fer + entrades 2x1 del Condis. Com que sortia per la meitat d preu, era una bona opció. A la sortida, la conclusió és que el Tibidabo se'ns ha fet petit i que si hi tornem ha de ser per menys del meitat. Si no, no val la pena.
I no val la pena pagar aquests diners pe diferents motius. Un d'ells, és que se'l veu una mica deixat. Sent com és una bona opció de reclam, tant per turistes com per autòctons, deixen perdre una oportunitat de tenir una parc d'atraccions xulo a la ciutat. Segurament, renovar-lo no els surt a compte, fer atraccions noves se'ls dispara el pressupost; però d'aquí a no tenir cura d'allò que tens? De mica en mica, van desapareixen atraccions (per grans, com l'Hurakan, i per petits, com el Zoo-chock i la Granota), i es veu com poc cuidat. Sembla doncs que per una banda, no hi ha inversions en el parc, només manteniment bàsic i prou. Es van gastar tots els diners en renovar el funicular, de manera que ara tothom ha de pujar per allà, ja no hi ha l'autobús per l'Arrabassada.
I del què queda, sí, la muntanya russa bé, i els Tronquitos. Però què més? El tren no impressiona, el vaixell i les cadiretes els trobes a qualsevol fira. Sí, hi ha l'hotel Kruger, però per fer tota la cua necessites paciència i tenir clar que no faràs gaire atraccions més.
Port Aventura queda lluny, però la relació qualitat-quantitat-preu és molt més justa. Si Port-Aventura és car per tot el què hi ha, el Tibidabo seria com una estafa.
És curiós que fa un any, quan hi vaig anar, ja vaig fer una entrada del mateix pal que aquesta. Ara però, crec que quedarà més a la memòria a llarg termini el fet de no caure de nou a la trampa, a no ser que ens regalin l'entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada