diumenge, 23 de juliol del 2023

MISSION: IMPOSSIBLE AGAIN

Anirem alternat les entrades que volen commemorar i analitzar les 1.500 amb altres entrades que van comentant el dia a dia d'aquest estiu, que déu n'hi do. Mirarem també d'anar per ordre temporal de l'esdeveniment en qüestió, encara que l'entrada quedi reflectida dies més tard.

Per això, toca parlar de la pel·lícula del cinema de la darrera setmana (aquest estiu ja van dues pelis en dues setmanes). Es tracta de Mission: impossible Dead reckoning (part one), o el què és el mateix, la setena pel·lícula de la saga. No recordo quina és l'última que vaig veure. En aquest blog només hi ha referència a la cinquena (Rogue nation), i per tant suposo que les anteriors les he vist, així que sorprenentment, només me'n falta una. M'estranya, no soc conscient d'haver-ne vist tantes. Però és igual. A l'entrada de la cinquena pel·lícula la posava en el sac de les que distreuen i es poden veure. Com les anteriors (encara que només recordi la primera), són pelis d'adrenalina pura, d'acció constant i sense descans, amb una miiiiica de comèdia portada a terme pels membres de la colla d'en Tom Cruise.

I cal parlar d'aquest actor, perquè aquesta saga funciona gràcies a la seva perseverança i bon ull. Als seus 60 i tants anys, encara salta en paracaigudes, però clar, després de veure en Harrison Ford, qui li diu res a en Tom Cruise?

I de la peli en qüestió, cal dir res? Doncs bé, dues hores i 40 minuts que cal dir que passen força ràpid. Per molt que seguim veient una peli d'acció, amb enganys, robatoris, traïcions, etc... per molt que vegis més del mateix, cal dir que passa bé, que passes una bona estona i gaudeixes de l'acció de la pel·lícula sense problemes ni indigestió d'explosions. I això que realment, si analitzes minuciosament, tot el què veus ja ho has vist en aquesta o altres pel·lícules (és la tercera peli consecutiva que té una lluita al sostre d'un tren, i tot se segueixi solucionant descargolant els vagons a l'últim moment). Però és que tot i això, si ets capaç d'abstreure't i deixar-te portar, passes una bona estona. Total, que quan estrenin la vuitena (continuació d'aquesta), no dubtaré i la veuré, sigui al cinema o al sofà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada